The Latit Hotel Queretaro

****
Autopista Mexico - Queretaro Km. 193, El Marques, 76246, Meksiko
Tee varaus Internetissä nyt. Hinnat alkaen MXN1038.
Katso kaikki kuvia galleriassa

Tee varaus Internetissä nyt
Hinnat alkaen MXN1,038

Tee varaus nyt
tai soita 888-205-7322
yöta
1 Huone ==With== 2 Aikuisia Muuta hakua
Tarkista hinnat
Huone
Huone

The Latit Hotel Queretaro on 4 tähden hotellin kätevällä paikalla El Marques. Avulias 24-tunnin vastaanottomme on valmis auttamaan sinua kaikkiin kyselyihin liittyen. Lapset viihtyvät heille tarkoitetulla hotellin leikkialueella.

Kaikki vieraat voivat käyttää huippuluokan kuntosalia, joka on varustettu kuntosalilaitteilla. Vieraille on tarjolla laaja valikoima alkoholipitoisia ja alkoholittomia virvokkeita hotellin aulassa/baarissa. Etsitkö ruokapaikkaa? Kiinteistö tarjoaa vähintään yhden täyden palvelun ravintolan.

Hotellissa majoittuville vieraille voidaan järjestää huonepalvelu. Kun sää sallii, ulkotiloissa oleva lämmitetty allas on täydellinen rentoutumishetkiin.

The Latit Hotel Queretaro Hotellin palvelut ja mukavuudet

Ilmainen Wi-Fi Ilmainen pysäköinti Ilmainen aamiainen

Hotellin palvelut

 • 24 tunnin vastaanotto
 • Lasten leikkialue
 • Kuntosali
 • Aula/baari
 • Ravintola
 • Huonepalvelu
 • Uima-allas ulkotiloissa

Kuinka teet varauksen The Latit Hotel Queretaro

Varauksen tekeminen on helppoa ja turvallista. Lisää ne päivät, jolloin haluat majoittua, olevaan lomakkeeseen ja lähetä lomake.

Kun huonetyypit ja hinnat näkyvät ruudussa, voit lukea huonetiedot ruudun keskeltä ja valita sopivanhintaisen huoneen klikkaamalla Varaa-näppäintä ruudun oikeassa laidassa. Kun olet valinnut huonetyypin, siirryt kohtaan "Viimeistele varauksesi". Sen jälkeen tarkistat antamasi tiedot "Varauksesi tiedot"-kohdassa ja annat puuttuvat tiedot "Vieraiden tiedot"-kohtaan. Varmista, että nimesi ja sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Kun olet täyttänyt tarvittavat tiedot, valitse "Viimeistele varaus".

Turvallisuuden varmistamiseksi käytämme luotettavaa Commerce Server -palvelinta, joka suojaa luottokorttinumeron ja koodaa sen ei-käytettävissä olevaan muotoon.

Katso kaikki kuvia galleriassa
Asiakaspalautteita
Ole ensimmäinen henkilö kirjoittamaan arvostelu!

Tietoa alueesta

  Lentokentät lähellä The Latit Hotel Queretaro

  • Queretaro, Queretaro, Mexico (QRO-Queretaro Intl.) - 9.61 mi

Hotellit lähellä The Latit Hotel Queretaro

Located within 17 mi from Queretaro International Airport, Casa Inn Premium Hotel Queretaro features free shuttle within 6.2 mi on ...
Hotel Diamante Queretaro offers free Wi-Fi and flat-screen cable TV in all rooms. Each air-conditioned room at Hotel Diamante Queretaro ...
Mision San Gil is perfectly located for both business and leisure guests in San Juan Del Rio. Featuring a satisfying list of amenities, ...
Featuring free WiFi, a fitness center and an outdoor pool, Four Points by Sheraton Queretaro Norte offers accommodations in Querétaro. ...